Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT

In jos 
AutorMesaj
Marin15

Data de înscriere : 20/11/2008

Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT Empty
MesajSubiect: Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT   Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT I_icon_minitimeVin Ian 30, 2009 5:38 pm

Mongolia: vad ca am la reclamatii de numa! in special de la L@nt si Malacoi
Dar vad ca Malacoi si L@nt au uitat sa zica cand intr-o noapte erau pe server Malacoi Jupana,Deagle Lant si un codat cu Speed.
Dupa catva timp am intrat si eu cu un nume diferit!Ei nu au stiut ca sunt eu.Si cand au vazut ca unu are speed malacoi jupana si deagle alnt si-au activat codurile! si i-am lasat sa vad ce fac cu ele: au tras prin pereti de numa! imi Pare rau ca nu le-am facut poze! dar daca imi schimbam numele in Raku isi dadeau seama ca ii spionez.......Malacio Jupana mia trimis azi ceva poze in care se vede totul modificat! nush ce sa mai zic
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mongolia,,,,in legatura cu reclamatiile-asta nu e treaba lui malacoi- ca aici Mongolia decided cine pleaca si cine sta-...dar mie ciuda ca MAlacoi si Deagle mint ca 2 nesimtiti!
----------------------------------------------------------------------------------------
Arrow lol!

Nu se poate asa ceva pe Mongolia! sunt 2 mincinosi! No No
Doresc sa nu i se mai scoata banul lui Malacoi Jupana! si as dori sa se faca un vot intre admini cine vrea ca Malacoi Jupana sa nu i se mai scoata banul: Exclamation Exclamation Exclamation Arrow Arrow Arrow
Sus In jos

Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» admin malacoi jupana
» cerere admin MALACOI JUPANA
» LanT --> pentru cel mai bun admin ;)
» cerere admin BiNg0LyQyUs
» Reclamatie pentru DEXTER CODAT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum