Mongolia: vad ca am la reclamatii de numa! in special de la L@nt si Malacoi
Dar vad ca Malacoi si L@nt au uitat sa zica cand intr-o noapte erau pe server Malacoi Jupana,Deagle Lant si un codat cu Speed.
Dupa catva timp am intrat si eu cu un nume diferit!Ei nu au stiut ca sunt eu.Si cand au vazut ca unu are speed malacoi jupana si deagle alnt si-au activat codurile! si i-am lasat sa vad ce fac cu ele: au tras prin pereti de numa! imi Pare rau ca nu le-am facut poze! dar daca imi schimbam numele in Raku isi dadeau seama ca ii spionez.......Malacio Jupana mia trimis azi ceva poze in care se vede totul modificat! nush ce sa mai zic
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mongolia,,,,in legatura cu reclamatiile-asta nu e treaba lui malacoi- ca aici Mongolia decided cine pleaca si cine sta-...dar mie ciuda ca MAlacoi si Deagle mint ca 2 nesimtiti!
----------------------------------------------------------------------------------------
Nu se poate asa ceva pe Mongolia! sunt 2 mincinosi!
Doresc sa nu i se mai scoata banul lui Malacoi Jupana! si as dori sa se faca un vot intre admini cine vrea ca Malacoi Jupana sa nu i se mai scoata banul: