Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

LanT --> pentru cel mai bun admin ;)

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
IMveve

Data de înscriere : 25/02/2009

LanT --> pentru cel mai bun admin ;) Empty
MesajSubiect: LanT --> pentru cel mai bun admin ;)   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMier Feb 25, 2009 8:51 pm

Exclamation OK in primu rand cred ca ar trebui sa incep prin a zice ca "IMI bag PWLA in MATA"...as putea sa mai adaug si o intrebare : "crezi ca poti sa imi zici si mie de ce "RASA matii imi dai ban mereu?lol!" .... si asa pentru creierasu' tau cel mic si prost stiu mai mult Counter decat tot Neamu tau la un loc...si crede-ma ca nu sunt un n00b asa cum crede Maria TA scratch ....cred ca am terminat cu ratatii (cel putin pt moment).
--------------------------------------------------------------------------------------------
As mai vrea sa spun ca sv este destul de Misto dar cu ratati precum baiatu' de mai sus nu merita <--> ExClUsIv pt Mongolia cheers care a facut o treaba buna cu server'u
--------------------------------------------------------------------------------------------

Akuma Flocau' sa sti ca astept rasp. si poti sa ii zici lu mata ca a fost misto cat a durat lol!
Sus In jos
IMveve

MesajSubiect: Re: LanT --> pentru cel mai bun admin ;)   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMier Feb 25, 2009 8:54 pm

Am Uitat sa zic : Noapte Buna si Traiasca LanT afro --> The Best
Sus In jos
Make.Gigolo

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: LanT --> pentru cel mai bun admin ;)   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMier Feb 25, 2009 10:29 pm

poi sa o iau asa
1.nu mai injura ca vei primi advertisment
2.la reclamatia ta adusa la adresa lu lant il asteptam pe el sa raspunda la reclamatie si la banu dat fara motiv daca e adevarat ce zici tu
Sus In jos
http://mongolia.forumgratuit.ro
***D3@gL3***l@nT

Data de înscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: hmmmmmmmm   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeLun Mar 02, 2009 1:59 pm

ImVeVe vezi cum vb frate ca eu nu te-am injurat p tn, si iti dau ban pt ca nu mi-ai dat pozele de 2 ori eu iti zic dami pozele si u te joci ?????poi nu merge asa si cu limbaju ila de ..............mai bn taci din gura nu ma face sa nu mai calci pe sv ce vati smecheriti asa toti.............Mongolia decide u cn are dreptate eu sau el
Sus In jos
IMveve

MesajSubiect: Pay sa vedem....   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitimeMar Mar 03, 2009 11:41 pm

Cum sa zic eu mai dragutz... Sad : Bay "Frate" care esti tu frate cu mine poate nu m-ai injurat (recunosc am anumite scapari) insa asa frate cum esti tu poate imi zici si mie cam cand ai facut tu pozele alea, si sa explici asa mai pt dastia ca mine care "ne-am smecherit in ultimu' timp" cum zice unu intelept. Singuru ADMiN care a avut bunavointa de a face poze este <wireless> king ...dar nuj cum de se face ca nu am gasit nici una semnata LanT (hmmmm. suspect). Oricum poate Mongolia doreste sa se uite prin folderu' cu logs si sa caute unde scrie ceva de genu : IMveve pozele la .... ! Insa nu cred ca o sa gasesca ceva. :scratch

LanT --> pentru cel mai bun admin ;) De_dust20000

Salutare si Noapte Buna... lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LanT --> pentru cel mai bun admin ;)   LanT --> pentru cel mai bun admin ;) I_icon_minitime

Sus In jos

LanT --> pentru cel mai bun admin ;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie lant
» RECLAMATIE LANT
» Deagle LAnt
» Reclamatie pentru DEXTER CODAT
» Sunt Raku-Pentru Malacoi Jupana si ***D3@gL3***l@nT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum