Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

cum adica pe degeaba mah?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Ciubaka

Data de înscriere : 23/11/2008

cum adica pe degeaba mah? Empty
MesajSubiect: cum adica pe degeaba mah?   cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeSam Ian 10, 2009 3:41 pm

poi ma frate uh dc nu ai vreut mah sami dai pozele...prima data cand am intrat pe server cand erai uh uh il injurai nush pe care...tiam dat LLama .Apoi ai luat pe vreo doi prin perete si si jucatori spuneau ca au wall.Apoi eu tiam facut poze si uh ai iesit >Cand ai intrat mai deseara eu TIAM DAT BAN PERMANENT pt. ca nu miai dat pozele. Neutral
Sus In jos
Make.Gigolo

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Constanta

cum adica pe degeaba mah? Empty
MesajSubiect: Re: cum adica pe degeaba mah?   cum adica pe degeaba mah? I_icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 7:39 pm

pai Ciubaka sa o luam asa
1.posteaza in topicul respectiv nu face altul
2.ai actionat total gresit, nu asa se face, daca nu tia dat pozele si a iesit cand a intrat a doua oara trebuia doar sai spui sati dea pozele acele atunci nu sa-i dai ban permanet
3.banul se da pe minute nu permanent
Sus In jos
http://mongolia.forumgratuit.ro

cum adica pe degeaba mah?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA
» loati ma adminu lu raku ala ca e degeaba

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mongolia Comunity :: -=Reclamati=- :: -=Reclamatie Admini=--