Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
^^*-KlowTheR-.*^^

Data de înscriere : 06/01/2009

CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA Empty
MesajSubiect: CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA   CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeMar Ian 06, 2009 5:12 pm

ma acuzat ca am wall...de vre-o opt ori...si iam spus ca nu am dar nu ma ascultat...mia dat ban...si permanent.si nici macar nu aveam wall...inainte sa vina el pe server era raku si el nu mia spus nik...vreau sa mi se ia banu...ca imi place server mult... pe alt server nu intru. VREAU SA MI SE SCOATA BANU... SI DAK NU NU MAI INTRU... DAR SPER SA MIL SCOATETI
Sus In jos
Make.Gigolo

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Constanta

CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA Empty
MesajSubiect: Re: CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA   CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA I_icon_minitimeMar Ian 06, 2009 11:10 pm

Banul a fost scos si asteptam adminu sa raspunda la reclamatia adusa
Sus In jos
http://mongolia.forumgratuit.ro

CIUBAKA BAN PERMANENT DEGEABA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cum adica pe degeaba mah?
» reclamatie raku sau ciubaka
» Cerere Admin Ciubaka
» loati ma adminu lu raku ala ca e degeaba