Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Cosa^Nostra

Cosa^Nostra

Data de înscriere : 30/12/2008

Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) Empty
MesajSubiect: Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:)   Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeMar Dec 30, 2008 11:38 am

Nume:Eugen
Varsta:18
Timp de cs pe mongolia.idle.ro: 2 luni
Adresa de yahoo mail:uzzy_seffu@yahoo.com
Ecperiante in Server: Da
De ce vrei Admin: Vreau admin ca am mai fost pe multe servare....nu dau kick aiurea ban...sau alte chestii...nu dau ban daca imi spune unu ca are cod...il cercetez pe respectivu io...nu din spusele altora....si de multe ori cand intru io nu`s admini....."uneori" restu adminilor sunt de treaba.....isi merita functiile;)
Sus In jos
Cosa^Nostra

Cosa^Nostra

MesajSubiect: Cand Aflu Decizia?   Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeDum Ian 11, 2009 2:26 am

Vreau sa aflu si io decizia in privinta cererii mele..... negativa sau pozitiva....nu conteaza... macar sa stiu...

Respecte,
Sus In jos
Make.Gigolo

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:)   Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeDum Ian 11, 2009 12:35 pm

Cerere Aprobata te voi contacta eu si asteptam si ceilalti Admini sa vedem ce parere au si ei
Sus In jos
http://mongolia.forumgratuit.ro
Cosa^Nostra

Cosa^Nostra

MesajSubiect: Multumesc de intelegere;)   Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitimeDum Ian 11, 2009 12:43 pm

Ok iti multumesc....Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:)   Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:) I_icon_minitime

Sus In jos

Daca se poate sa mi se dea si mie admin....:)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin!!
» CER admin!!! :|:|
» Cerere admin coNNect|*>SnAke<*;)
» admin andreutzu
» cerere admin BiNg0LyQyUs

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mongolia Comunity :: -=Cereri=- :: -=Cereri Admin=--
Mergi direct la: