| CER admin!!! :|:| | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sp00x
| Subiect: CER admin!!! :|:| Dum Dec 07, 2008 3:07 pm | |
| Nume: ( sp00x ) Varsta: ( 21 ) Timp de cs pe mongolia.idle.ro: ( o luna ) Adresa de yahoo mail: ( stef02x@yahoo.com ) Ecperiante in Server: ( nu ) De ce vrei Admin: ( vreau admin.. pt k imi place serv asta knd e organizat si e lume.. iar npt tarz knd nu`z admini intra machedonii si`i fac de cap cu codurile.. iar eu joc des noaptea si ma scot din sarite aia ) *** si mai vreau admin k sa nu isi mai face desteptu de raku de cap knd imi da slap kick ban aiuera in tramvai. | |
|
| |
Marin15
| Subiect: RAKU CATRE CITITORI Dum Dec 07, 2008 9:54 pm | |
| VEDETI CUM MA FACE?? NEBUN? E NEBUN EL LA CAP,CA JIGNESTE LUMEA IN ULTIMUL HAL!! SPER CA MONGOLIA SA FACA O INTELEGERE DESTEAPTA SI SA NU ITI DEA ADMIN! | |
|
| |
sp00x
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| Lun Dec 08, 2008 2:39 am | |
| ma putza verde nu te`am facut eu nebun... intreaba mai sus la maica`ta tac`tu.. poate maica`ta te`o fi facut nebun.. nu yo te`am facut pe tine.. si sincer nici nu stiu dak esti nebun.. ai cmv certificat? eu am cerut admin.. daca e sa fie bine.. dak nu asta e.. | |
|
| |
Marin15
| Subiect: Admin Raku Mier Dec 10, 2008 7:31 pm | |
| TU ADMIN??? EU NU TI-AS DA NICIODATA!! ADMIN!!! SI SPER CA NICI MONGOLIA NU O SA ITI DEA!! SI NUSH CAT LA % IMI DAU SI EU PAREREA DACA IEI ADMIN SAU NU!
MONOGLIA-> NU II APROBA CEREREA ACESTUI BAIAT! NU MERITA ADMIN! UYN OM CARE INJURA PE SERVERE! N MERITA ADMIN! CERERE NEAPROBATA! MONGOLIA | |
|
| |
Marin15
| Subiect: Admin Raku Joi Dec 11, 2008 10:27 pm | |
| !!! CERERE NEAPROBATA !!! ______________________________________ ___________________________________________________ !!! IMI PARE RAU !!! -------------------------- -------------------------------------- .............................................................. | |
|
| |
sp00x
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| Vin Dec 12, 2008 1:45 pm | |
| ai vb si tu ca sa n`adomri sau nu? bai baietzelu paralelu.. d`astia ca tine am mai vazut .. te `ateapta oile ba.. cum kkt sa nu vb ironic cu tine dak tu ceri palme si suturi in cur! da`ti foc ia`ti viteza si da`ti drumu in Dunare ba!! la oi cu tine!
Asadar revenind la subiectul acestei discutii, cererea mea de admin este inca valabila...!! sper k va fi aprobata! | |
|
| |
sp00x
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| Vin Dec 12, 2008 1:51 pm | |
| aa si as avea o intrebare pt tn mongolia .. zi`mi tu sincer fara nici un fel de caterinca un raspuns l o intrebare: Cum treb sa fie un admin? pupincurist lingau bagator d`asta de seama (ca prietenu nostru raku) sau sa`ti vezi de treburile tale sa ai grija de machedonii care`si fac de cap si sa aduci oameni pe serv? (cum joc eu in fiecare seara cu baietii mei) .. ?? hmmm ???? | |
|
| |
kruLox
| Subiect: :) Vin Dec 12, 2008 2:48 pm | |
| Tre sa iti bat pieptu s00x )baietii au valuare ..adica jE | |
|
| |
Marin15
| Subiect: Admin Raku Vin Dec 12, 2008 4:50 pm | |
| Mongolia!! -tu mai pus sa raspund la cereri si tu le aprobezi- Eu la acest baiat nu i-as da ADMIN!!! _______________________________________________ sp00x baga tot felul de abureli ca,cum trebuie sa fie un Admin si ce a mai scris el acolo! --------------------------------------------------------------------------- sp00x: un Admin trebuie sa injure cum ai facut tu cu mine? mai injurat de numa numa si mai vrei admin! LASATE!! --------------------------------------------------------------------------- Mongolia.ro | |
|
| |
sp00x
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| Dum Dec 14, 2008 6:50 pm | |
| dap baietii au valoare!! mare! :X asa.. rakule esti retardat!!! taci in plm si nu te mai baga in seama k si chilotu in cur!! du`te in plm!! sa`ti dau la muie de ratrdat cacanar copil orfan !!! jet ba puscarieee!!!! (ACUM e prima data knd i`am zis despre plm!! pana acum nu s`a intamplat! k sa ii arat ca se poate) lua`mi`ai scarba in gura de martalog ce esti!!! | |
|
| |
kruLox
| |
| |
Marin15
| Subiect: M@ryn Dum Dec 14, 2008 10:27 pm | |
| =))=)) Ai terminat??? sau mai ai?=))
mah,.tu chiar nu vezi ca nu te baga nimeni in seama? _______________________________________________ =))=))=)) Ce om!!! | |
|
| |
sp00x
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| Mier Dec 17, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CER admin!!! :|:| | |
| |
|
| |