Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Gomy

Data de înscriere : 12/02/2009

cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! Empty
MesajSubiect: cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!   cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeSam Feb 14, 2009 11:58 am

fratilor vreau admin dintr-o cauza eu jok f mult cs dimineata pe serverul mongolia cu nijte prieteni sa vedem care e mai bun pritre noi se strecoara cate un codat si ne strica tot jokul pt ca dimineata de la 8 la 13 nu e nici un admin online niciodata eu jok si dimineata si seara pt ca restul timului sunt la scoala

si vreau sa spun ca seara nu ma bag la harti pt ca sunt online alti admini mai vechi si cu mai multa experienta

am mai fost admin pe 4 seeverre pana acum si am ceva experienta

daca mi se aproba vreau doar sa stiu cum sa fak poze restul stiu:Dcand am avut eu admin atunci nu se faceau poze
Sus In jos
Gomy

Data de înscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!   cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeDum Feb 15, 2009 12:21 am

Gomy a scris:
fratilor vreau admin dintr-o cauza eu jok f mult cs dimineata pe serverul mongolia cu nijte prieteni sa vedem care e mai bun pritre noi se strecoara cate un codat si ne strica tot jokul pt ca dimineata de la 8 la 13 nu e nici un admin online niciodata eu jok si dimineata si seara pt ca restul timului sunt la scoala

si vreau sa spun ca seara nu ma bag la harti pt ca sunt online alti admini mai vechi si cu mai multa experienta

am mai fost admin pe 4 seeverre pana acum si am ceva experienta

daca mi se aproba vreau doar sa stiu cum sa fak poze restul stiu:Dcand am avut eu admin atunci nu se faceau poze

IP 89.42.167.119
Sus In jos
Make.Gigolo

Data de înscriere : 25/06/2008
Varsta : 32
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!   cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 12:25 pm

Cerere aceasta ti voi muta la cos deoare nu ai respectat modelul de postare si mai ai 2 cereri facute de admin
Sus In jos
http://mongolia.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!   cerere admin ***D3@gL3***Gomy!! I_icon_minitime

Sus In jos

cerere admin ***D3@gL3***Gomy!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin Gomy
» cerere admin <Gomy>
» Cerere Admin !
» cerere admin
» Cerere Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum