Mongolia Comunity
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mongolia Comunity

Bine ati venit pe Forumul Mongolia.idle.ro

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
< class="" height="25"> Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Redirect!!
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 3:24 pm Scris de Marin15

» Cerere OWNER Raku
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 1:37 pm Scris de Marin15

» MONGOLIA CITESTE IMPORTANT
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 3:01 pm Scris de Cipr1aN

» QBALL si Talent ...
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 7:49 pm Scris de ***D3@gL3***EXTAZ!!

» Pentru Admini
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 10:34 am Scris de Cipr1aN

» Vreau Shi Eu Admin
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:48 pm Scris de Cipr1aN

» Mongolia citeste
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:52 pm Scris de Marin15

» RECLAMATIE raku
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:48 pm Scris de Marin15

» cerere admin :D
Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 11:47 am Scris de PraF

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!!

In jos 
AutorMesaj
Ciubaka

Data de înscriere : 23/11/2008

Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! Empty
MesajSubiect: Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!!   Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 2:42 am

Aici ne spuneti daca e ceva care ar putea face bine serverului nostru. Daca ar fi un plugin sau ceva care lar ajuta!!
Sus In jos

Ce credeti ca ar face bine serverului nostru!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mongolia Comunity :: -=Discuti Generale=- :: -=Discutii Generale=--
Mergi direct la: